Introduktion - PragmaBase 

Med erfarenhet av utveckling och support av traditionell programvara, med krånglande klienter, beroenden till operativsystem, programbibliotek m.m. och inte minst problem med löpande uppdateringar skapade vi pragmabase. Ett webbaserat system som utmärker sig genom:

  • Ingen klientinstallation
  • Global åtkomst
  • Omedelbar distribuering av programuppdateringar
  • Plattformsoberoende 
  • Minimala beroenden av programvara
  • Kraftfull prestanda

Anpassning efter behov

PragmaBase är en färdig CRM-lösning, baserad på vårt ramverk med en mängd inneboende funktioner, allt för att förkorta utvecklingstid av en kundanpassad lösning.

 

Bl.a. ingår ett antal standardmoduler som hantering av kontakter, klienter, artiklar, anläggningar m.m. Dessa komponenter / formulär kan enkelt anpassas i utseende och funktionalitet för att passa användarens behov och önskemål.

 

Till skillnad från flertalet andra system som ska passa alla verksamheter blir systemen lättöverskådliga, användarvänliga med en konsekvent datastruktur anpassad efter Er verksamhet!

 

Installation efter behov

PragmaBase är baserat på etablerad teknik, licencierad under öppen källkod. Det garanterar hög säkerhet och kontinuerlig utveckling. Detta möjliggör också flera installationsalternativ, allt ifrån enklare webhotell till dedikerade servrar.

 

Till skillnad från molntjänster kan du välja att ha fullt fysiskt och juridiskt ägande av din data, krav på VPN-förbindelse m.m.

 

Sida genererad på: 0.001 sek